Saturday, November 21, 2009

untitle~~

da sbln lbh aku keje n now da nk msk 2bln on the 5th dec nnt...suke sgt..ive started enjoying my job now even skrg nie asik duk maxis je..but then,ive learned a lot actually..juz yg tak best nye gaji agak kecik for tym being..but nvr mind...seek exp 1st,if da byk exp br ley demand kn??
keje aku kt maxis sng je..juz issues SU for upgrading TRX,antenna,cabinet,Work Permit(WP) and WOT...tp sumtimes blaja gak dr my collegue,sharifah n karthik psl keje dorg..keje dorg more on reduced blocking for each all over peninsular msia..best kn???from that analysis,if 1 site 2 blocking % tinggi/utilization tinggi,then need to upgrade..mayb tmbh TRX,reduced SD ke,PD ke n so on..aku br blaja skit2..keje nie mmg best..tp kdg2 agak tension arr..keje dtg tanpe d duge..btol x alin??sbb alin pn wat keje mcm dorg..tp for northern site...
keje aku pn nmok cm sng,but then,bile keje dtg byk ngn tibe2,tuhan sj yg tahu..huhuhu...sbb kdg2 contractor ericsson mntk access letter tetibe..haih..tension tol..tp eceli a lot of new things ive had learned...suke sgt...tp kdg2 2 xde keje bowink ya amat...mayb aku nie jenis yg suke bekeje kot...hehhehe...
every weekend aku slalue blk png coz nk setel kn my driving license rite??td pg aku ade QTI test,ujian kelykn utk JPJ test..eceli,aku rs aku ley lulus but then b4 aku test 2,aku d ajar oleh sorg cikgu br..die nie jenis yg kuat membebel..wlpn bebelan die tue sume btol,tp care die tue blh menjthkn confident level seseorg..mcm aku..huhuhu...ms ngh on the road..sume aku drive sume slh..pdhal b4 nie aku blaja kete cikgu2 aku b4 nie tade la bising mcm 2,juz tegor what is my mistake..tp die nie sume tak kne..nk tukar gear pn d kate nye tak btol,nk berenti kete pn tak btol,kwl stereng pn tak btol..tp bab kwn stereng 2 aku ngaku laa aku mmg agak tak pndi lg..then,pas on the road 2,tros QTI test,ape lg,tym 2 mmg my confident lvl da turun sgt2..kwn2 aku yg rpt ngn aku 2 tahu la aku nie mcmana,kalu sum1 da bising2 psl dri aku,otometik confident aku akn turun..
ms test 2 ngn cikgu len,2kali beb enjin.. ^*^%$$#$ btol...tak pnh2 aku blaja on the road enjin mati..tetibe mati..so as a conclusion im fail...huhuhuhu..so,5hb nie nk blaja blk lg 2jam then tros QTI lagi skalie..i really hope i will pass this test as well as jpj test...Ya Allah..bantula hambaMu ini utk lulus kedua2 test ini Ya Allah...amin~~
esok,aku blk kl..i blk ptg..alin akan amek sy d serdang..alin,aku rs aku smpi mcm last week..kalu aku lmbt,not my fault..slh train 2...huhuhu..daa~~

No comments: